Lehtitarjoukset

Lisäinfoa jalkapallohallista

16.10.2011 | Aihealue: Suurennuslasin alla

Castreniin on nousemassa, kuten jo varmaan kaikki tietävätkin, uusi komea jalkapallohalli, OPS Areena. Miika Juntunen oli eilen kertomassa tämän hetken rakennustilanteesta ja mm. seuramme vuorovarauksista.

Niin se vaan eduskunnan asiat vaikuttavat myös jalkapallohallin teon aloittamiseen. Ennenkuin rakentaminen voidaan aloittaa, pitää tieto saada mm. opetusministeriön mahdollisesta tuesta.

Varsinainen akuutti tarve hallille on ensi syksynä kun “suuroulun” liikuntatoimet yhtyvät ja vuorojakoon Heinäpään halliin tulee mukaan noin tuhat jalkapallon pelaajaa lisää. Tällöin jokaiselta nykyoululaiselta seuralta jää saamatta noin 30% tämän hetken vuoroista.

Nykysessä taloustilanteessa on turhaa odotella kaupungin varoista lisää harjoitustilaa ja ainut mahdollisuus HUUTAVAAN harjoitustilan puutteeseen on saada yksityisiä halleja rakenteille. Myös niiden saanti harjakorkeuteen vie mahdottomasti aikaa, eikä pelkästään pyrokratian takia. Jatkossakin kunnat ja myös Oulun kaupunki siirtää palveluitaan yksityisille palvelun tuottajille, joka on myös ns. “tavallisille” veronmaksajille edullisempi vaihtoehto.

Miika Juntunen esitteli uuden sini-valkoisen OPS-hallin komeita uunituoreita kuvia. Miika kertoi myös rakennuksen eri vaiheista ja mainitsipa että jo alkuvaiheessa ennenkuin edes päästään aloittamaan itse rakennustyöt, on monta muutostyötä alueella tehtävä!

Enemmän halliprojektin valmistumista voi seurata Oulun Palloseuran sivuilta mm. tästä linkistä: http://www.ops.fi/uutiset/46/2011/837

Onneksi halli ja myöhemmin harjoituskeskus tulee, se on meille OPSilaisille elinehto, jos emme halua siirtyä syksyllä 2012 ulos talveksi harjoittelemaan.

Nyt jalkapallojaostolla onkin kova “pähkinä” mietittävänä ensi viikon keskiviikon 19.10 kokouksessa, montako vuoroa halliin varaamme tulevia vuosiakin silmällä pitäen. Joukkueet voivat ennen keskiviikkoa kartoittaa vuorotarpeitaan ainakin 3-5 vuoden tähtäimella ja jaosto miettii seuran mahdollisen kasvun aiheuttamaa tarvetta. Viimeisen kahden vuoden aikana OPS-junioreiden “omat kasvatit” , joita seurassa vain pelaa ovat määrällisesti lisääntyneet noin puolella!

OPS-juniorithan ovat tehneet kasvatustyötä näiden ns. omien kasvattien kanssa vuodesta 2007 lähtien. Tytöt -99 ja pojat -00 ovat juurikin näitä ensimmäisiä OPS-junioreiden omia pelaajia.

Nyt on mukavaa OPSilaisena katsoa kohti tulevaisuutta.

– OPS-juniorit

3 kommentit
Kommentoi »

  1. Mites halli.Jokos pystyttäminen aloitettu.?

  2. Pitääkö paikkansa ettei valtion osuutta tullut,joten halli jää haaveeksi.?

  3. Toiveenne rakentamatta jäämisestä ovat turhaa toivetta

Kommentoi