Lehtitarjoukset

Niko Heiskanen Oulun Palloseura-jp:n riveihin

16.02.2010 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Oululaissyntyinen laitapuolustaja Niko Heiskanen on solminut Oulun Palloseura-jp:n kanssa ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. Heiskanen on edustanut kahdella edellisellä kaudella AC Oulua. Pian 21 vuotta täyttävä Heiskanen liittyi OPS-jp:n harjoituksiin tammikuun lopussa.

– Tällaisessa joukkueessa haluan olla mukana, joka taistelee joka pelissä voitosta. AC Oulussa oli nousutavoite, kun olin siellä ja nyt täällä on sama tavoite. Henkilökohtaisesti tavoitteena on pelata parempia pelejä, mitä AC Oulussa viime vuosina ja saada lisää tasaisuutta otteisiin, yhden liiganousun urallaan kokenut Heiskanen toteaa.

Hän pääsi tammikuun alussa armeijasta, joten nuori mies voi keskittyä nyt täysillä jalkapalloon rikkonaisen vuoden jälkeen. OPS-jp:n päävalmentaja Luiz Antonio odottaa uudelta suojatiltaan aggressiivisia otteita kentällä.

– Niko tuo nopeutta ja hyvää pelaamista ylöspäin. Me vahvistamme joukkueemme joka osa-aluetta viime kauteen verrattuna ja nyt pakeillakin on kova kilpailu siitä, kuka pelaa ja se on hyvä asia, Luiz Antonio sanoo.

– Odotettavissa on hyvä vuosi häneltä. Niko vakuutti viime lauantain Jaro-pelissä ja sen takia hän sai sopimuksen. Nyt hänen täytyy jatkaa työtä ja hänen pitää todistaa joka pelissä olevansa hyvä, OPS-luotsi jatkaa.

Kommentoi