Lehtitarjoukset

Juuso Majava jatkaa AC Oulussa

15.12.2011 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu ja Juuso Majava ovat solmineet 1+1-mallia olevan jatkosopimuksen. Kausi 2012 on Majavalle jo kolmas perättäinen AC Oulun paidassa. Loukkaantumiset häiritsivät hieman edellistä kautta, mutta 14:ssa Ykkösen ottelussa Majavalle kertyi 2 maalia ja 2 maalisyöttöä. Rovaniemeltä lähtöisin olevan Majavan toiveissa onkin ehjä kausi ilman loukkaantumishuolia.

– Tottakai terveenä pysyminen on kaiken lähtökohta. Tämän toteutuessa haluan saada paljon vastuuta ja pystyä lisäämään tehoja edelliskausiin nähden ja olla täten kantamassa oman korteni kekoon liiganousun suhteen, Majava kertoo.

– Juuso on vielä nuori, kehittyvä pelaaja. Hänellä on ollut huonoa tuuria loukkaantumisten suhteen, mutta nyt ne ovat toivottavasti takana päin. Hän on monipuolinen hyökkäyspään pelaaja, joka pystyy pelaamaan useassa eri roolissa. Jos kaikki natsaa Juusolla on potentiaali tehdä 15 maalia kaudessa. Hän on siis meidän linjauksemme mukainen pelaaja; nuori, kehittyvä, pohjois-suomalainen ja vielä entuudestaan tuttu. Hän tietää tasan tarkkaa mitä häneltä vaaditaan kentällä, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela toteaa.

AC Oululla on tällä hetkellä kasassa 12 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Neuvottelut jatkuvat hyvää vauhtia.

Kommentoi