Lehtitarjoukset

Mikko Väänänen jatkaa OPS-jp:ssa

15.12.2010 | Aihealue: Miehet

Liiganousuun tähtäävä Oulun Palloseura-jp on solminut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Mikko Väänäsen (23) kanssa. Hän tuo nuoresta iästään huolimatta rutkasti divarikokemusta laitapuolustajan tontille. Väänänen esiintyi viime kaudella OPS-paidassa yhteensä 20 ottelussa. Torniolaislähtöinen puolustaja on pelannut Ykkösessä viiden kauden aikana noin 100 ottelua.

– Hieno homma jatkaa tutussa porukassa. Ensi kaudella meidän pitää olla heti alusta lähtien kovempi porukka kuin viime kaudella eli aloitetaan tuleva kausi samalla lailla kuin lopetimme viime kauden, Väänänen suunnittelee.

– Omat pelisuoritukset ailahtelivat liikaa viime kaudella, mutta nyt on jo valmiiksi tuttu porukka ja pelisysteemi, niin enköhän pysty itsekin parempaan. Taistelu pelipaikoista tulee olemaan kovaa tulevallakin kaudella, kun seura menee koko ajan eteenpäin ja tavoittelee liiganousua. Kilpailu on sellainen asia, mikä vie kaikkia pelaajia eteenpäin. Omana tavoitteenani on vakiinnuttaa avauskokoonpanopaikka, hän jatkaa.

Väänäsen myötä OPS-jp:lla on koossa 13 sopimuspelaajaa.

Kommentoi