Lehtitarjoukset

OPS:lle kolme uutta pelaajaa

15.02.2011 | Aihealue: Miehet

Oulun Palloseura on solminut vuoden mittaiset sopimukset kolmen pelaajan kanssa. Vasemman laitapakin kaistalla tai keskikentän pohjalla viihtyvä Juha-Matti Huovinen (26), puolustaja Jarno Reinikainen (20) ja laitahyökkääjä Juuso Haapala (19) vakuuttivat seurajohdon pitkän testijakson aikana.

– He ovat tehneet kovasti töitä joulukuusta asti. He ovat pelanneet enimmäkseen Kakkosta ja nyt heidän pitää todistaa itselleen, että he pärjäävät myös Ykkösessä, mikä on fyysisempi ja kovempi sarja kuin Kakkonen. Talven aikana olen ollut tyytyväinen heidän esityksiinsä, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio kertoo.

Huovinen on pelannut viimeiset kolme kautta FC Oulun Pallossa. Hänen tilillään on muutama Ykkösen ottelu kasvattajaseuransa OLS:n paidassa. Myös Reinikainen on pelannut nuorempana muutaman Ykkösen ottelun kasvattajaseurassaan Kokkolan Pallo-Veikoissa. Reinikainen on edustanut Kakkosessa JBK:ta, GBK:ta ja viimeksi FC YPA:a. Haapala on edustanut miesten tasolla Oulun Luistinseuraa ja FC Oulun Palloa.

OPS:lla on koossa 16 sopimuspelaajaa.

Yksi kommentti
Kommentoi »

  1. Myytti on lujassa. Suomessa vielrelhisyys on kuitenkin ilmeisesti ihan yleisesse4 tiedossa, koska Lubenovin “Myytti apinaihmiseste4” esitti jossain ette4 niite4 on enemme4n.Toki ennen em. kirjan julkaisua asiasta oli joskus jopa ve4e4ntf6e4.

Kommentoi