Lehtitarjoukset

AC Oulu saanut merkittävää vankistusta talouteen

15.02.2011 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulun valitus liigalisenssin epäämisestä etenee tänään tiistaina Palloliiton valituslautakunnan käsittelyyn. Valituslautakunta kokoontuu Helsingissä tänään klo 16.00. AC Oulu on työskennellyt erittäin tiiviisti viimeiset seitsemän päivää osoittaakseen oululaisten tahtotilan ja valmiuden pelata Veikkausliigaa kaudella 2011. AC Oulu on saanut kerättyä yhden viikon aikana yhteensä 339 000 euron edestä uusia yhteistyösopimussitoumuksia Oulun talousalueen yrityksiltä, yhteisöiltä ja yksityisiltä henkilöiltä.

Edellä kerrotussa luvussa eivät ole mukana jo aiemmin julkistetut yhteistyösopimukset (260 000 euroa). Lisäksi perjantaina 11.2.2011 julkisuudessa esillä olleet palkkaturvahakemukset on vedetty perusteettomina pois Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksesta. ELY-keskuksen asiantuntija Jorma Kukka on vahvistanut asian.

AC Oulu haluaa kiittää aiemmin mukaan lähteneiden lisäksi lähes viittäkymmentä yritystä sekä useita kymmeniä yksityisiä henkilöitä sitoumuksistaan pohjoissuomalaisen jalkapallon puolesta. Nyt AC Oulu voi vain toivoa, että kyseinen saavutus on tarpeeksi merkittävä näyttö jatkuvuuden takaamiseksi.

AC Oulu Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Piispanen, hallituksen jäsen Sakari Huikuri sekä seuran asianajaja ovat tiistaina paikalla Helsingissä antamassa myös suullisesti selvityksensä Palloliiton valituslautakunnalle. Vielä ei ole tietoa, tuleeko valituslautakunnan lopullinen päätös tänään vai myöhemmin.

Kommentoi