Lehtitarjoukset

Joonas Pennanen jatkaa AC Oulussa

14.12.2010 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Viimeiset kaksi kautta AC Oulun vakiokokoonpanoon kuulunut laitahyökkääjä Joonas Pennanen jatkaa joukkueessa myös kaudella 2011. Tuore jatkosopimus on vuoden mittainen. 22-vuotiaalle Kokkolan Palloveikkojen kasvatille viime kausi oli ensimmäinen Veikkausliigassa. Pennanen pelasi oikean laitahyökkääjän tontilla yhtä vaille jokaisessa ottelussa ja onnistui maalinteossa kaksi kertaa. Kaudella 2009 Pennanen merkkautti Ykkösessä niin ikään 25 ottelua ja kaksi maalia.

– Tiesin koko ajan, että haluan jatkaa AC Oulussa, se oli ihan selkeä asia. Ensimmäinen kausi liigassa meni loppua kohti paremmin ja paremmin, mutta tehot jäivät hieman puuttumaan. Nyt on kuitenkin sarjaan päästy sisälle, joten ensi kaudella pitää alkaa jo tapahtua kunnolla, Pennanen toteaa.

AC Oulu palkitsi röyhkeistä nousuistaan tunnetun Pennasen kauden päätteeksi joukkueen vuoden kehittyneimmän pelaajan palkinnolla.

– Joonas on nopea ja nuori pelaaja, jolla on yhä paljon kehittymisen varaa. Hän debytoi liigassa viime kaudella, joten ensi kaudella on lupa odottaa vielä parempaa. Matkaa Veikkausliigan huipulle on, mutta Joonaksella on oikeasti edellytyksiä nousta sinne. Lisäksi hän on hyvin pidetty pelaaja joukkueen keskuudessa, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kuvailee.

Pennanen on AC Oulun kolmastoista sopimuspelaaja kaudelle 2011. Viime kauden joukkueesta seura jatkaa edellleen neuvotteluja 2-3 pelaajan kanssa.

Kommentoi