Lehtitarjoukset

OPS hankki kahdeksan nigerialaista

14.08.2012 | Aihealue: Miehet

OPS:n manageri Miika Juntunen löysi viikon mittaiselta Nigerian reissultaan kahdeksan nigerialaista, jotka vahvistavat OPS:n joukkuetta loppukauden ajan. Ensimmäiset nigerialaiset saapuvat Ouluun jo tiistaina. Juntunen testasi testipelaajia harjoituksissa ja otteluissa Nigeriassa ja testien perusteella parhaat valikoituivat OPS:n joukkueeseen.

Juntunen varmasti toivoo uusien pelaajien piristävän OPS:n peli-ilmettä, joka on viime aikoina ollut etenkin tuloksellisesti vaisu. Mielessä on kuitenkin jo varmasti ensi kaudenkin joukkue, sillä tämän kauden osalta nousuhaaveet on jo kuopattu. Pikemminkin vaarana on putoamisviiva, joka lähestyy uhkaavasti.

8 kommentit
Kommentoi »

  1. säälittävää

  2. huijatut junnut säälittää

  3. Miten siellä on junnuja huijattu?

  4. lue lehtiä

  5. Luettu on.Mikäli nuoret kuvitelleet,että pystyvät pelaamaan divari tasolla ovat kyllä aika lailla pistäneet oman arvion kyvyistään korkealle,Yhdellä junnulla kokemusta nuorten sm-sarjasta((Autti)Suurimalla osalla nuorista ,jollla sopimukset ovat näitä niin sanottuja ylijäämä junnuja eivätkä ole pelanneet nuorten kovia pelejä.Kiva olisi tietää ,kenen vastuulla näiden nuorten taitureiden hommaaminen on niin kuin seura heitä mainostaa.?

  6. eihän sole poka mikhän hullu joka luphaa vaan se joka uskhoo.

  7. Herra antoi,herra otti, tyydy siihen hottentotti.Bisnis on bisnes ja halli tuottaa.

  8. Anna Miika mennä vaan eteenpäin. niinku sanotaan Paskat tippuu rattailta.
    Mukava seurata kateelllisten (seläntakana) kateilua.

Kommentoi