Lehtitarjoukset

Janne Hietanen jatkaa AC Oulun takalinjoilla!

14.03.2014 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

35-vuotias OTP-kasvatti on pelannut pitkän uran ulkomailla – kokemusta löytyy Turkin, Espanjan, Ranskan, Norjan, Ruotsin ja Belgian sarjoista. AC Oulussa Hietanen pelasi ensimmäiset ottelunsa kaudella 2006, jonka päätteeksi oululaisjoukkue juhli nousua Veikkausliigaan.

170 virallisen ottelun lomassa “Hietsu” on tykitellyt topparille varsin mukavat 18 maalia ja antanut 19 maaliin johtanutta syöttöä. Fanien keskuudessa erittäin pidetty herrasmies tunnetaan erityisesti vahvasta pallollisesta pelaamisestaan, joka näkyy kentällä rauhallisina avaavina syöttöinä. Kokenut oululaispelaaja on toiminut myös AC Oulun kapteenina.

Kuluvan talven aikana Hietanen on harjoitellut ja pelannut joukkueen mukana lähes normaaliin tapaan, vaikka sopimusta saatiin odottaa hieman pitempään.

– Hietsun kanssa neuvottelut aloitettiin hyvissä ajoin ja nyt pääsimme lopulta sopimukseen asti. Hietsu on meidän pelitavan kannalta todella tärkeä pelaaja, joka pystyy avaamaan pelin alhaalta saakka haluamallamme tavalla. Hän on nähnyt jalkapalloa monessa eri kulttuurissa ja on siksi myös esimerkki nuoremmille pelaajille, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kommentoi.

– Valmentajan näkökulmasta Hietsun ylivoimaiset avut ovat pelinavaamisessa. Lyhyet ja pitkät syötöt ovat tarkkoja todella kovalla prosentilla. Puolustussuuntaan hän katkoo hyvin ja voittaa pääpallot. Ennen sarjan alkua toppariparin ja koko puolustuslinjan täytyy hitsautua yhteen erilaisia puolusutstilanteita silmällä pitäen, jotta omissa soi viime kautta harvemmin, AC Oulun päävalmentaja Rauno Ojanen kertoo.

Hietasen sopimuksen myöstä AC Oululla on 12 pelaajasopimusta kaudelle 2014.

Kommentoi