Lehtitarjoukset

Mika Lähderinne AC Oulun paitaan

13.12.2009 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Viime kaudella KPV:ssä pelannut toppari Mika Lähderinne (29) on solminut kahden kauden mittaisen sopimuksen AC Oulun kanssa. Lähderinne on pelannut Veikkausliigassa 16 ottelua ja Ykkösessä 101 ottelua. Lähderinnettä voidaan hyvällä syyllä sanoa hyväksi kaappaukseksi, sillä hänet luetaan yhdeksi Ykkösen parhaista pelaajista. Viime kaudella Lähderinne voitti Veikkauspörssin, mikä kertoo hänen tärkeydestä KPV:n joukkueelle.

Juha Maliselle Lähderinne on tuttu jo KuPSin ajoilta vuodelta 2004, joten sikaa säkissä ei hankittu. Kovuutta AC Oulun puolustuslinjasta löytyy, sillä Lähderinteen lisäksi kovan pelin kannattajia ovat Antti Pehkonen, Jarkko Hurme ja jopa Niko Kukkakin.

– Tiedän, mitä saan ja se on todellista, hyvin vahvaa johtajuutta. Mika on erinomaisen periksiantamaton pelaaja, joka on mennyt urallaan selkeitä askelia eteenpäin. Hän on vahva katkomispelissä ja erikoistilannepelaaminen on molempiin suuntiin kovaa liigatasoa. Saamme hyvän vahvistuksen joukkueeseen, Malinen suitsuttaa.

– Into on todella kova, haluan päästä näyttämään osaamiseni myös liigatasolla. Ratkaisuun vaikuttivat muun muassa tuttu ja pätevä valmentaja sekä se, että tunnen entuudestaan Oulua kaupunkina jonkin verran. Kahden vuoden sopimus on iso juttu minulle ja vaimolleni, jotta saamme nyt vähän pidemmän projektin, Lähderinne kertoo.

Lähderinteen sopimuksen myötä plakkarissa on 15 sopimusta ensi kaudelle. Lisää on todennäköisesti luvassa lähiaikoina.

2 kommentit
Kommentoi »

  1. Mitenkähän nyt käy Juho Meriläisen pelaamiselle? Ei taija tulla montaa peliä jos Hietanenkin tullee.

  2. Lähtöön on vielä aikaaaaaaaaa

Kommentoi