Lehtitarjoukset

Malinen odottaa yleisöennätystä

13.10.2010 | Aihealue: Miehet

AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen odottaa yleisöennätystä ja liigapaikan varmistumista tulevana sunnuntaina, kun Castrenissa pelataan kauden toiseksi viimeisen kierroksen ottelu.

AC Oululla on mahdollisuus lyödä ensi kauden liigapaikan suhteen ottelupallo käytännössä nurmen pintaan kotiyleisön edessä. Nimenomaan kotikentällä onnistuminen olisi oululaisille makeaa, sillä kauden aikana täysi pistepotti on jäänyt Castrenille vain kolme kertaa.

– Kotiottelut ovat yleensä nousijoiden kulmakivi. AC Oulua on ollut todella vaikea voittaa Oulu-lehti Areenalla, mutta toisaalta parempaakin olisi voinut odottaa. Mikäli joukkue nappaa voiton kauden odotetuimmassa ottelussa JJK:ta vastaan, muuttuvat kokonaiskotitilastot lähes kiitettäväksi, päävalmentaja Juha Malinen laskee.

Malinen odottaa suurten panosten iltaan myös vahvaa yleisöryntäystä.

– Nyt oululaisilla on mahtava tilaisuus laittaa samalla kertaa kuntoon yleisöennätys ja sarjapaikka. Voitto viimeisessä kotiottelussa antaisi mainion lähtölaukauksen uudelle ajanjaksolle kaupungin jalkapallokirjoissa. Uudistetun Raatin Stadionin myötä jalkapallo palaa ensi kaudella keskelle kaupunkia moderneihin olosuhteisiin, Malinen korostaa.

Kaksi kierrosta ennen loppua Veikkausliigan putoamistaistelussa peräti kuusi joukkuetta on vain kolmen pisteen sisällä toisistaan.

– Kausi on ollut ennätysmäisen tasainen. Niin tasainen, että sarjan supistaminen tuntuu hölmöltä ratkaisulta, toteaa Malinen.

Kommentoi