Lehtitarjoukset

OPS-j värväsi Suonperän

13.09.2012 | Aihealue: Juniorit

Tero Suonperä vahvistaa OPS-junioreiden valmennusta ottamalla vastaan junioripäällikön tittelin. Samalla hän aloittaa myös 00-01 -ikäluokan poikien valmentajana. Suonperän CV:stä löytyy pari valmennusrupeamaa Ykkösestä, jossa hän on valmentanut OLS:aa ja PoPa:aa. Kakkosessa hän on valmentanut mm. Raumalla ja Oulussa. Suonperä toimi kuluvalla kaudella FC Jazzin D-poikien valmentajana sekä Satakunta sports akatemian valmentajana.

“Seuramme sai huippuosaajan, todellisen ammattilaisen”  toteaa seuran puheenjohtaja Heikki “Iki” Anttila ja jatkaa “seurassamme pelaajamäärä on yli kaksinkertaistunut vuodessa, joten kovan luokan osaajia ja tekijöitä halutaankin lisää mukaan toimintaan”. Iki toteaa seuran nettisivuilla.

12 kommentit
Kommentoi »

 1. No joopa,joo ;)

 2. Jalkapallokauden paras vitsi. Ei millään pahalla, muttei niin hyvälläkään. Että huippuammattilainen!

 3. pitäähän seuralla maskotti olla

 4. OPS-j Puumat 00-01 järjestää try out tapahtuman 7.10. Lisätietoja seuran nettisivuilta!

 5. Tervetuloa takaisin Suomen futismekkaan !

 6. *** Asiaton osa kommentista poistettu *** En ole nähnyt vastaavaa käyttäytymistä missään juniorijoukkueessa. Huutaa ja kommentoi omille pelaajillen ja tuomareille täysin asiattomasti. Kaiken lisäksi tämä “meritoitunut” valmentaja opettaa pelitapaa “pitkä päätyyn ja pirteet perään” jalkapalloa, kehittääkö pelaajia vai pelataanko lyhyellä jänteellä tuloksesta. Oulun

 7. Hauskaa on, samat naamat vuodesta toiseen pyörivät. Ei muutosta, ei kehitystä. Tämä ei koske yksin T Suonperää.

 8. Mahtavaa , kun poika sai vaihtaa ORPAA:n.Alkoi oikea valmennus.Terolle tsemppiä, ja on oikealla tiellä valmennuksessa.Älä välitä negatiivisista kommenteista.Me olemme ainakin tyytyväisiä.

 9. Sai vaihtaa? Serious? Lienee sarkasmia. Kehu ny vielä viitastakin. Oltava järjestetty kommentti

 10. Noin 10-v. Orpan poika kertoi kaverilleen että “oli jääny kiinni olssin tryoutissa käynnistä kun oli Orpan valkut saaneet tietää”. Poika oli saanut orpalta rangaistuksena kiellon osallistua orpajoukkueensa seuraavaan turnaukseen. Melekosta touhua tuossa seurassa.

 11. joku ajax metodi?

 12. Earnings on the Internet from $9535 per day: http://purraperla.tk/exfh

Kommentoi