Lehtitarjoukset

OPS-jalkapallo ry teki yli 53 000 euron tuloksen

13.05.2013 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Jalkapallon Ykkösessä pelaava Oulun Palloseura-jalkapallo ry teki päättyneellä tilikaudella 53 062,44 euron tuloksen. Voitollinen tilinpäätös on erityinen, kun huomioidaan, että tilikauden aikana OPS rakensi noin kahden miljoonan euron arvoisen harjoitushallin valmiiksi. Harjoitushalli on OPS:n neljässä vaiheessa rakentaman harjoituskeskuksen ensimmäinen osa. Opetusministeriön OPS:lle myöntämä 750 000 euron valtionavustus ei ole mukana tuloslaskelmassa.

– Seuran puheenjohtajana olen erityisen iloinen, että onnistuimme siinä, mikä on meidän pääprioriteetti eli talouden kivijalka. Täytyy kiittää hyvästä tilinpäätöksestä seuramme manageria, Miika Juntusta ja muuta markkinointitiimiä, OPS-jalkapallo ry:n puheenjohtaja Hannu Takkula iloitsee.

– Tästä on hyvä jatkaa tähän kauteen. Iso asia on se, että OPS:n harjoitushalli on saatu nyt valmiiksi ja pääsemme hyödyntämään sitä ensi talvena täysimääräisesti. Positiivinen tilinpäätös on signaali siitä, että otamme niitä askelia, mitä olemme luvanneet ottaa. Viime kausi ei ollut urheilullisesti aivan sitä, mitä odotettiin, mutta päävalmentajamme Luiz Antonio teki kuitenkin hienoa työtä ja saatiin lopulta urheilullinenkin tulos hyväksi, hän jatkaa.

OPS sijoittui viime kaudella Ykkösessä viidenneksi. Seuran hallituksen mukaan OPS etenee aikataulussa tavoitteidensa kanssa. Palloseuran toiminnan pääajatuksena on luoda seuralle ensin vakaa taloudellinen pohja sekä rakentaa olosuhteet ja organisaatio kuntoon. Kilpailutoiminnan tavoitteena on nousu Veikkausliigaan.

Viime tilikauden voitto käytetään OPS:n harjoituskeskuksen toisen osan eli harjoitushallin päätyyn rakennettavan seuratalon investointeihin. Noin 1450 neliömetrin kokoiseen seurataloon tulee muun muassa viisi asuntoa, toimistotiloja, neuvotteluhuone, VIP-tilat, pukuhuoneet, pyykkitupa, kuntosali ja ravintola, josta on näkymä harjoitushallin puolelle. Seuratalo valmistunee keväällä 2014.

Kommentoi