Lehtitarjoukset

Suomen Cupissa herkkupala OPS – AC Oulu keskiviikkona

13.03.2012 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Suomen Cupissa on keskiviikkona tarjolla todellinen herkkupala, kun OPS isännöi Heinäpään Arina-Areenalla AC Oulua. Ottelun alkaa kello 18.30. AC Oulu on kauden tässä vaiheessa jo lähes valmis kesän koitoksiin, kun taas OPS:llä joukkueen kasaaminen on vielä pahasti kesken. Ennakkotietojen valossa AC Oulu lähteekin otteluun selvänä suosikkina. Päivän sana tulee olemaan nuoret oululaispelaajat, sillä heitä kentällä kirmaa runsaasti. Otteluun kannattaa varata käteistä mukaan, sillä pankkikortti ei käy maksuvälineenä.

12 kommentit
Kommentoi »

 1. Ihanaa OPS ihanaa, Peräti 7 omaa junioria lähtevät nälkäisinä hakemaan AC:n päänahkaa. Futis kiimaa parhaimmillaan. AC:n ainut toivo on OPS pelaajien sairastuminen ja totuttuun tapaan jaloille potkiminen, palloon kun näyttää olevan niin pirun vaikea osua.

 2. Otahan kake aamulääkkeet, niin kyllä se siitä taas helpottaa.

 3. pieni laitapelaaja oli positiivinen, numerot 8, 20 ja 7 täysiä turisteja

 4. Samoin ac laitapelaaja aloituksessa.Miten voivat sopia joukkueessa pelaamaan.Ehkä kuvaa joukkueen tasoa missä mennään.Ja sitten Toppari Meiläinen kentällä,mitä helv..

 5. sanokaapa muuta!!! Ei ykkösen kärkeä tavoittelevissa joukkueissa tuollaiset jätkät voi olla kentällä. Kotijoukkueen pari vaihtopelaajaa lopussa sitä tasoa, ettei mahtuis edes b-sm joukkueessa kentälle. Ja vieraiden pitkä toppari vitsi kuten edellisessä viestissä todetaan

 6. Toivotaan että ac.n Hinkula saa polven parannettua ja pääsee kokeilemaan kentälle..Ei ole ainakaan huonompi vaihtoehto kuin tämä fiasko.Tosiaan opsin nuori laitapelaaja positiivinen yllätys.

 7. Ei ainakaan huonompi.Ei muuta kuin peliaikaa ja rahaa pankkiin..

 8. Anonymous 15.03.2012 11:59. Vertaat johonkin b-sm karsintasarjan joukkueeseen, joka pääsi sinnekkin sääntömuutosten saattelemana. Myönnetään, että siellä menestyksen takana on muiden joukkueiden sairastumiskierteet huomioonottaean kohtalaiset, mutta OPS B porukasta mahtuis siihen jengiin vähintään puolet pojista, ellei siellä olisi niin sisäsiittoista toimintaa. Kukin tavallaan. Opettajakun olet, niin korjaileppa kirjoitusvirheet.

 9. “sisäsiittoista” sanoo kake, joka värvää pelaajia suoraan harjoituksista. No, jokainen valitsee haluaako harrastella vai tosissaan pyrkiä urheilussa eteenpäin

 10. pieni laituri on kuningas <3

 11. Pieni laituri on kemppainen. Taisi tehdä jopa sopimuksen seuran kanssa ellen väärin muista

 12. pojalla oli pelissä hyvä liike, toivottavasti pitävät huolen ettei maskotti-fysiikkavalmentaja pääse tätäkin lahjakkuutta tuhoamaan…

Kommentoi