Lehtitarjoukset

Liigalisenssi ei vaarassa – AC Oulun myynti vauhdissa

13.01.2011 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Piispanen sekä osakeyhtiön hallitus vakuuttavat, ettei seuran liigalisenssi Veikkausliigakaudelle 2011 ole uhattuna. Suomen Palloliiton seuralisenssikomitea pyytää AC Oululta sekä Valkeakosken Hakalta lisäselvityksiä ja toimenpiteitä ennen kuin lisenssi kaudelle 2011 myönnetään.

AC Oulun liigalisenssi ei kuitenkaan ole vaarassa. AC Oulu päivittää ja täydentää liigalisenssidokumenttejaan seuralisenssikomitean lisäselvityspyynnön mukaan viipymättä, jotta päätös lisenssin myöntämisestä voidaan tehdä.

Palloliitto vaatii todistusta muun muassa Oulun kaupungin kanssa tehdystä sopimuksesta koskien seuran ympärivuotisia harjoitteluolosuhteita. Kyseisen dokumentin AC Oulu toimittaa Palloliitolle.

Osakeyhtiöltä pyydetään myös todistusta, ettei yhtiöjärjestykseen ole tullut muutoksia. AC Oulu toimittaa täydellisen todistuksen yhtiöjärjestyksestä.

Lisäksi Palloliitto haluaa raportin AC Oulun viimeisten kuukausien myynnin edistymisestä.

– Marras- ja tammikuun välinen myyntituloksemme on yli 240 000 euroa, mikä on todella reilusti enemmän kuin aikaisempina vuosina. Tämä oli jo aikaisemminkin raportoitu, mutta nyt toimitamme Palloliiton pyynnöstä heille pankin kirjalliset tiliotteet. Samoin todistamme kausikorttimyyntimme olevan erinomaisessa vauhdissa, toimitusjohtaja Kimmo Piispanen kertoo.

AC Oulu toimittaa myös verottajan vahvistuksen siitä, että asiat ovat kunnossa ja Palloliiton vaatimalla tasolla siihenkin suuntaan.

Seuralisenssikomitea päättää AC Oulun ja Hakan lisensseistä viimeistään 1. helmikuuta, mutta mahdollisesti jo aikaisemminkin.

19 kommentit
Kommentoi »

 1. olkoon AC Palkkaturva,tiedotus ja totuus on kuin muinaisessa Neuvostoliitossa.
  Ei muuta kuin seura multiin ja vauhtia alasarjoista.

 2. No Miika tuo liigan taas takas tänne

 3. Sitä Miikan liigaa ei kukaan jalkapalloihminen tule katsomaan. Joku raja on törkeyksilläkin. AC tai joku sen perillinen jatkaa, se on ainoa vaihtoehto.

 4. tavataan makkara jonossa

 5. Mitäs pahaa Miika tehnyt.Uskaltaa puhua miten asiat .

 6. Hattua pitää Juntuselle nostaa. Miksi ihmisten pitää olla kateellisia ?
  Tehkää jotain JÄRKEVÄÄ.

 7. Mitä vanhoja joukkueita nämä A B C junnut ovat mitkä ovat tulleet ?

 8. Heee! OPS on Oulun ykkönen!

 9. Oululaisista 99% on AC Oulun ja sen yhteistyöseurojen leirissä. Opsi ei jatkossakaan tule saamaan riveihinsä tai kannattajiksi muita kuin vastarannan kiiskiä, jotka ovat ajautuneet sivuraiteille muissa seuroissa. Juntusen opsi on heille viimeinen oljenkorsi ennen kuin lopettavat touhun kokonaan. Oulun ja ympäristön oikea jalkapalloväki on nyt ja aina toisessa leirissä. Niin se vaan menee.

 10. Täytyypä kertoa isoisällekin että Palloseura on väärä ja Associazione Calcio Milan.. eiku Oulu se ainoa oikea oululainen joukkue. Forza Finlandia! Johan ACOn talousmiehetkin on samanlaisia luikeroita kuin Marcellot, kun tilit sojottavat selitysten perusteella pystyssä kuin Italian valtiontalous mutta liigalisenssiä ei vain kuulu ei näy.

 11. 9:lle !
  Jos opettaja pahoinpitelee lasta koulussa, se on rangaistava teko.
  Jos opettaja pahoinpitelee lasta pelikentällä tai sen välittömässä läheisyydessä,
  sekö on anteeksiannettavaa ???
  Oikeudenmukaisessa järjestelmässä parhaille annetaan tunnustus, ei serkkupojalle,
  joka ehkä joku päivä on paras !
  Sitä parempi mitä laajemmalla rintamalla työtä tehdään. Vanhempien pitäis vain joskus
  vanhempien olla aikuisia !!!

 12. Lasten pahoinpitely on rangaistava teko. Vanhempien on nyt heti nostettava asia esille ja hommalle stoppi vaikka viranomaisten avulla!

 13. 11:lle tarkenna, kiinnostaa tietää enemmän tapauksesta .

 14. juntusen ops ei ketään kiinnosta. toivotaan etta ACO ottaa div paikan vastaan ja näyttää juntusille kaapin paikan.

 15. http://blogit.hs.fi/sundqvist/2011/02/16/voi-oulua/

 16. Voi voi acoa..

 17. Kyllä OPS:kin kiinnostaa. Juntusesta voi olla montaa mieltä, mutta intohimoa piisaa ja talousasiat on seurassa tiettävästi kunnossa. Junioritoiminta on saatu liikkeelle, vissiin 14 joukkuetta G:stä A:han ja sympaattinen Luiz Antonio on ilo nähdä hallilla opastamassa junnuja.
  Mielelläni olisin itsekin nähnyt ACO:n jatkavan liigassa, mutta olisiko oikeasti resursseja ollut vetää kausi läpi. Se näyttää nyt jäävän ikuiseksi arvoitukseksi. Tsemppiä kuitenkin pelaajille ja valmennukselle sekä myös johdolle. Yrityksestä se ei ainakaan jäänyt kiinni.

 18. odotettu ja linjakas päätös pelleliitolta. nyt kyllä acn parhaat pelaajat kaikkoavat kuin tuhka tuuleen. joka tappauksessa nykyinen pelaajarinki ei ilman merkittäviä lisävahvistuksia olisi riittänyt. mitstä tähän rahat.
  mutta mutta nulenta jatkuu …….

 19. Voi voi poijat,ehkä meidän lapsen lapsemme sitten ???

Kommentoi