Lehtitarjoukset

AC Oulu Akatemia jatkaa puhtaalla pelillä

12.12.2009 | Aihealue: Juniorit, Pääuutinen

AC Oulu Akatemia jatkaa voittojen tiellä Talenttiakatemioiden SM-sarjassa. Lauantaina Arina Areenalla pelatussa C-lohkon kärkiottelussa kaatui KPV Akatemia lukemin 1 – 0 (0 – 0). Voitto oli Oululle kolmas kolmannessa ottelussa. Lauantaina vastassa oli lohkon kärkijoukkue KPV Akatemia, jolle tappio oli ensimmäinen viidessä ottelussa. KPV jatkaa vielä pisteen erolla lohkon kärjessä, mutta oululaiset ovat pelanneet kaksi ottelua vähemmän, joten tilanne on varsin lupaava.

Lauantain ottelu oli varsin tasaväkistä kamppailua, jossa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa. AC Oulu Akatemian voiton arvoa nostaa se, että kokoonpanosta puuttui pari tärkeää pelaajaa loukkaantumisten ja flunssan takia.

– Lähtökohdat olivat vaikeat, sillä ryhmämme koostui pääasiassa 1993 syntyneistä, kun KPV:lla puolestaan suurin osa oli vuoden vanhempia. Jätkät taistelivat kuitenkin erittäin hyvin ja tämä oli hyvä suoritus nuorelta
joukkueelta, valmentaja Tarmo Kouva kiitteli.

Maalittoman avausjakson jälkeen voittomaali syntyi toisen puoliajan alussa, kun Tuure Siira viimeisteli veljensä Arttu Siiran erinomaisesta keskityksestä ottelun ainoan täysosuman.

Seuraavan ottelunsa AC Oulu Akatemia pelaa ensi vuoden puolella, kun JJK Akatemia saapuu vieraaksi 7. tammikuuta.

AC Oulu Akatemian kokoonpano lauantaina:

Juhani Pennanen (mv)
Roope Blomberg (p)
Roope Keskitalo (p)
Teemu Lukkarila (p)
Jere Moilanen (p)
Joni Mäkelä (kk)
Arttu Hinkula (kk)
Matias Juntunen (kk) –> vaihto Tuure Siira
Arttu Siira (h) –> vaihto Matias Ojala
Veini Rikkinen (h)
Henri Hanhela (h) –> vaihto Teemu Penttilä

Yksi kommentti
Kommentoi »

  1. tärkeä voitto pojille

Kommentoi