Lehtitarjoukset

Juha-Matti Huovinen palaa OPSin alakertaan – Jan Kestille kahden vuoden pesti

12.01.2015 | Aihealue: Miehet

90-vuotisjuhlakauteen valmistautuva Oulun Palloseura saa riveihinsä jälleen yhden paluumuuttajan, kun Juha-Matti Huovinen (30) solmi OPSin kanssa ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen. Vasempana pakkina tai keskikentällä mieluiten luutiva “Juhis” on edustanut Palloseuraa kausilla 2011-2013 Ykkösessä. Viime kauden hän pelasi Oulun Luistinseurassa.

– Mukava palata tuttuun seuraan. Valmentaja, huoltaja ja moni pelaaja ovat ennestään tuttuja ja joukkueessa on paljon suomalaisia jo tässä vaiheessa kautta, joten on mukava lähteä uuteen kauteen nousu mielessä, Huovinen juttelee.

Loukkaantumisen takia vain seitsemän ottelua viime kaudella pelannut “Juhis” lupaa näyttää ensi kaudella aiemmilta vuosilta tuttua pelaamistaan eli tinkimätöntä oman maalin suojelua.

– Vasenjalkaisuus on myös yksi hyvä ominaisuus, mitä tuon ja kokemus. Tiedän kuviot, joten voin ohjata ja auttaa joukkueen nuoria pelaajia omalta osaltani, jotta saadaan joukkueena paras irti.

OPS-luotsi Erkki Paananen on erittäin tyytyväinen saadessaan jälleen yhden paluumuuttajan joukkueeseensa.

– Hänellä on monen vuoden kokemus OPS:sta ja olen valmentanut häntä monena vuonna Ykkösessä, joten tiedän tarkalleen hänen taidot ja kokemuksen. Joukkueessa pitää olla rutiinia ja kokemusta, kun tavoitellaan nousua. Hän on loistava pelaaja meille, Paananen kertoo.

Huovisen lisäksi OPS on tehnyt kaksivuotisen sopimuksen OLS:n B-junioreista OPSiin siirtyvän lupaavan oululaistopparin, Jan Kestin (17) kanssa. Toisen polven opsilainen on innoissaan uran ensimmäistä sopimuksestaan miesten joukkueeseen. Hän on harjoitellut joulukuun alusta lähtien OPSin mukana.

– Tuon varmaa pallollista peliä ja kovaa taistelua, Kesti lupaa.

Huovisen ja Kestin myötä OPS:lla on koossa 14 sopimuspelaajaa ensi kaudeksi.

Juha-Matti Huovinen
Puolustaja / keskikenttä
23.9.1984, Oulu

Aiemmat seurat:
2014: Oulun Luistinseura
2013: Oulun Palloseura
2012: Oulun Palloseura
2011: Oulun Palloseura
2010: FC OPA
2009: FC OPA
2008: FC OPA
2007: FC OPA
2006: Tervarit
2005: OLS
2004: OLS
2003: OLS

Jan Kesti
Puolustaja
2.7.1997, Helsinki

Kommentoi