Lehtitarjoukset

Juuso Majava AC Oulun paitaan

11.12.2009 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Joukkuettaan Veikkausliigaan rakentava AC Oulu on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen keskikentällä ja hyökkääjänä pelaavan Juuso Majavan kanssa. Rovaniemen Palloseurassa jalkapallo-oppinsa saanut 20-vuotias ja 179-senttinen Majava on pelannut uransa aikana muun muassa Suomen alle 19- ja alle 20-vuotiaiden maajoukkueissa. RoPS:n edustusjoukkueessa Majava debytoi jo kaudella 2006 Ykkösessä ja kaudella 2008 liigakokemusta karttui yhdeksän ottelun verran.

– Juuso oli mukana testileirillämme ja pääsimme nopeasti yhteisymmärrykseen. Hän on ärhäkkä ja nopea hyökkäävä pelaaja, joka on menestynyt mukavasti ikäkausimaajoukkueissa. Viime kausi RoPS:ssa meni piloille loukkaantumisen takia, mutta potentiaalia on vähintäänkin hyväksi liigapelaajaksi, AC Oulun päävalmentaja Juha Malinen kertoo.

Juuso Majava on AC Ouluun jo viime kaudeksi siirtyneen ja myös ensi kaudella joukkueessa jatkavan Juha Majavan pikkuveli.

Majava on AC Oulun neljästoista sopimuspelaaja kaudelle 2010.

8 kommentit
Kommentoi »

  1. Siinä meni taas yksi mahdollisuus oululaiselta nuorelta pelaajalta! Malisen puheet oululaisten nuorten pelaajien mahdollisuuksista unohtuvat ja otetaan muualta pelaajat. Miksi mieluummin annetaan mahdollisuuksia muiden kaupunkien lahjakkuuksille?

  2. Hyvä kun joku muukin huomaa saman asian. Niin kuin todettu: paskapuhetta tuo oulun junnujen huomiointi. Parin viime kauden oululaislähtöiset pelaajat jääneet kuin enoveneestä. Olis sieltä rovaniemeltä ollu parempiaki pelureita tarjolla ja kotimaista. Nuilla maajoukkue-esiintymisillä ei noissa junnuikäluokissa ole mittään merkitystä. Paska Homma Paska AC.

  3. Kysymys kuuluu: miksi ottaa lupaus Rovaniemeltä, kun paikallisia lupauksia olisi samalle paikalle? Päävalmentaja puhuu eikä kukaan uskalla kyseenalaistaa sanomisia.

  4. Hyvä einari. Nyt on alkanut malistumisen aikakausi, jollonka kyseenalaistamista ei ole lupa harjoittaa. Muutoin joutuu sijoitettavaksi “siperiaan”. On menossa samanmielisten ja ruskeakielisten aikakausi.

  5. Jaa ketäköhän oululaisia lupaavia nuoria pelaajia olisi Majavan paikalle?

  6. oisko esimerkiksi Tommi Siekkinen, Niko Heiskanen, Joni Mäkelä, Miika Nurkkala?

  7. Eiköhän näistä osa ole saanut jo mahdollisuuden ja näyttänyt taidonsa.!

  8. Mika hatana? Oulussa maan lupaavimmat 95 ja 96 ja 99 seka 00 ikaluokat. Tulevaisuus on taattu.
    Myos tulevaisuuden valmentajat ovat tiedossa. Nimet ovat viela avoinna kun ei tieda onko kielukka riittävan notkea.

Kommentoi