Lehtitarjoukset

Supertärkeä ottelu – AC Oulu saa vieraakseen JJK:n

11.10.2010 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu pelaa viimeisen ja erittäin tärkeän kotiottelun sunnuntaina, kun Castreniin saapuu vieraaksi JJK Jyväskylästä. Sarjatilanne on kutkuttavan jännittävä. AC Oulu on ennen toiseksi viimeistä kierrosta neljänneksi viimeisenä ja eroa hännillä olevaan JJK:hon on kolme pistettä. JJK:n parempi maaliero tarkoittaa sitä, että ottamalla voiton sunnuntain ottelusta se nousisi sarjataulukossa AC Oulun yläpuolelle. Voitolla AC Oulu puolestaan varmistaisi ainakin sen, ettei se olisi suoran putoajan paikalla. Tasapeli taas tietäisi piinaavan jännityksen jatkumista aina viimeiselle kierrokselle saakka. Hurjaan syysvireeseen yltynyt FC Lahti ja AC Oulun kanssa tasapisteissä oleva VPS laittavat myös lusikkansa putoamissoppaan. Sunnuntaina onkin kyse todella suurista panoksista ja Jyväskylästä on otteluun tulossa pari bussilastillista faneja.

AC Oulun edellisestä ottelusta tulee sunnuntaina vierähtäneeksi kaksi viikkoa, joten ainakin joukkue on saanut parannella VPS-ottelussa tulleita vammoja. Jarkko Hurmehan loukkasi polveaan ja Janne Hietanen sai tärskyn keuhkoihinsa.

FC Lahti kohtaa omassa ottelussaan IFK Mariehamnin kotonaan ja tuosta ottelusta Lahdelle on syytä povata voittoa. VPS puolestaan saa vieraakseen Tampere Unitedin ja saattaa ankaralla antijalkapallolla saada ainakin yhden pisteen kierroksen ottelusta. AC Oululle tappio sunnuntain ottelusta saattaisi siis tietää jopa jumbopaikkaa ennen viimeistä ottelukierrosta. Kuten on moneen kertaan todettu, AC Oulun muutama suurinumeroinen tappio kauden aikana saattaa vielä kostautua äärimmäisen tasaisessa sarjassa, sillä sen maaliero on sarjan huonoin (-13) yhdessä VPS:n kanssa.

AC Oulun peli-ilme on ollut loppukaudesta hyvä, mutta voittoa ei ole tullut kolmesta viimeisestä ottelusta. Maalinteko on ollut tuskallisen vaikeaa. Mikäli joukkue saa maalintekolukon avattua, ei sarjassa sailymisen suhteen pitäisi olla ongelmia. Jos taas maaleja ei tule, ei joukkueen puolustus pysty estämään vastustajan maaleja syntymästä. Omissa soi aina, jos vastustajan verkko ei heilu hyvän sään aikana. Se on ikävä kyllä ollut tuttu kaava tämän kauden otteluissa.

AC Oulu – JJK alkaa sunnuntaina Castrenissa kello 18.30. Kyseessä saattaa olla AC Oulun viimeinen sarjaottelu Castrenissa, sillä ensi kesänä ottelut pelataan Raatissa.

14 kommentit
Kommentoi »

 1. onnea AClle!!

 2. Kaameita lähitaistoja odotettavissa ensi kaudella kun OPS ja AC Oulu vääntää ykkösen kärkitaistoissa.

 3. Elä viitti puhua OPS:stä. Kukkaan ei ole siitä kiinnostunut eikä kukkaan sitä halua.

 4. minä ainaki oon kiinnostunu opsista, laitahan jorma faktat kuntoon ennen kun yrität tulla pätemään

 5. OPS on huono joukkoe eikä kettää kiinnosta se joukkoe. Surkee ja munaton nigeria albaania kazakstan jengi.

 6. Laitetaan faktat kuntohon:

  Kukkaan seleväjärkine ei oo kiinnostunu OPS-jp:stä

 7. mitenköhän ac oulu hävisi talvella surkeelle ja munattomalle nigeria albaania kazakstan jengille??

 8. tyhymä… harkkapeli. oot säälittävä.

 9. ops ei kiinnosta koska ei ole omankylänpoikia!

 10. kyllä siellä listan mukaan ainakin on

 11. niin. peräänkuulutan edelleen että kannattaa ne faktat laittaa kuntoon ennen kun tulee kirjoittelemaan tänne

 12. Kuten sanottu, ensi kaudella on sähinää ja tunnetta, kun OPS ja ACO iskee yhteen. Näkeehän sen täälläkin. Raatti on täynnä kuin ennen OTPn ja OPSin aikana. Kaksi olla pitää, että päästään nokittamaan. Tervetuloa alas vaan ACO!

 13. mutta aco menee konkurssiin mikäli tippuu

 14. ei mene aco konkurssiin vaan yhdistyy opsiin

Kommentoi