Lehtitarjoukset

Donewell Yobe vaihtaa OPS-jp:n väreihin

10.12.2010 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Kolme edelliskautta AC Oulua edustanut sambialaishyökkääjä Donewell Yobe (27) on solminut kahden vuoden mittaisen sopimuksen Oulun Palloseura-jp:n kanssa. Viime kaudella Yobe osui liigassa viisi kertaa, mutta kahdella edellisellä kaudella hän oli AC Oulun paras maalintekijä. Vuonna 2009 hyökkääjä oli 14 osumallaan koko Ykkösen toiseksi paras maalintekijä.

– Opin sen noina vuosina, että Suomessa pitää olla vahva sekä henkisesti että fyysisesti. Täällä on kovia sarjoja. En halua luvata maaleja, mutta sen voin luvata, että teen kovasti töitä ja yritän aina parastani. Tiedän, että OPS:n tavoitteena on nousta Veikkausliigaan ja autan joukkuetta siinä kaikin mahdollisin keinoin, muutaman maaottelunkin Sambian paidassa pelannut Yobe kertoo.

OPS-jp:n päävalmentaja Luiz Antonio on erittäin tyytyväinen tämän viikon sopimusuutisiin, sillä joukkueen hyökkäyspää kaipasi kipeimmin vahvistusta.

– Uskon, että Pekka Kainu ja Donewell Yobe ovat onnistujia ja hoitavat maalinteon paljon paremmin kuin meidän viime kauden hyökkääjät. He ovat rutinoituneita maalintekijöitä, Antonio uskoo.

– Itsenäisyyspäivä on tärkeä päivä suomalaisille, mutta kyllä minun piti silloin soittaa Miika Juntuselle ja sanoa, että meidän tarvitsee tehdä muutama tunti töitä. Soitimme neljä puhelua ja nyt saimme Pekka Kainun ja Donewell Yoben. Helmikuussa meille tulee Serbiasta vielä yksi hyökkääjä ja alempi keskikenttäpelaaja. Lisäksi neuvottelemme vielä kahden Veikkausliigapelaajan ja muutaman nuoren pelaajan kanssa, hän jatkaa.

Yoben myötä Palloseuralla on koossa 12 sopimuspelaajaa.

8 kommentit
Kommentoi »

 1. Kovasti Juntunen kehittää organisaatiota ja haalii pelaajia. Joukkue alkaa näyttämään jo nyt kärkipään sakilta ensi kauden divarissa. Oulun jalkapallo tuntuu näin ulkopuolelta katsottuna olevan uudessa keväässä 20 vuoden tauon jälkeen. AC jo ehti käydä lähellä konkurssia. Miten rahkeet mahtaa riittää kahden huippujoukkueen elättämiseen Oulun seudulla?

 2. muutenkin näyttää koko OPS olevan kovassa nousussa seura tasolla Oulussa … junnuja näköjään tullut mukavasti, A, B ja C ovat tällä alueella kovia ens kesänä, katsokaapa vaan !!

 3. heh,heh…

 4. Älä nyt Jorma, hyvä kun ovat tyytyväisiä. Jospa siitä nyt rauhoittuisivat keskittymään omiin asioihinsa. Vai kertooko alle tulevat kommentit ettei ihan vielä… :)

 5. Hyvä OPS!
  Tulee hyvä mieli, kun vanha perinteinen seura aloittaa junnutyötä uudelleen.
  70-80 luvun puurtajat ja uudet “Matti Moisiot” framille.

 6. Jorrrma on ollut naisen kanssa. Hekotuttaahan se ;)

 7. Kyllä jo tässä vaiheessa jännittää miten kauan tämä uutinen saa olla kommentoitavana… onhan taas OPS:in uutinen ja viime aikoina kovin on sensuuri ISKENYT niihin ::)

 8. vaan kylläpä se nyt jännittää että ihan maha sekasin eikö sullakin uuno

Kommentoi