Lehtitarjoukset

Tommi Siekkinen OPS-paitaan

10.02.2014 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Oulun Palloseura on solminut ensi kautta koskevan pelaajasopimuksen oululaishyökkääjä Tommi Siekkisen (24) kanssa. Nopeudestaan tunnettu OLS-kasvatti on pelannut urallaan viisi ottelua Veikkausliigassa AC Oulun paidassa kaudella 2007. Kahdella edellisellä kaudella Siekkinen edusti PS Kemiä Kakkosessa.

– Toivotaan, että onnistun tekemään paljon maaleja ja pelaamaan hyvän kauden täällä. Tavoitteena on auttaa OPSia nousemaan takaisin Ykköseen. Viime kaudella oltiin lähellä nousua PS Kemin kanssa, mutta nyt viedään homma loppuun asti OPSin kanssa, eikä jäädä kynnykselle, Siekkinen asettelee.

Oikean laitahyökkääjän tontilla parhaiten viihtyvä rakettijalka pelasi viime kaudelle PS Kemissä laitapakkina.

– Se oli ihan onnistunut kokeilu, Siekkinen kuittaa.

OPS:n päävalmentaja Jeferson Pires tuntee Siekkisen jo hänen juniorivuosiltaan.

– Tommilla on perustaito kunnossa. Kun siihen lisätään se nopeus, mikä hänellä on, niin uskon hänen tekevän paljon maaleja tulevalla kaudella. Ajatus on, että hän pelaa meillä hyökkääjänä, mutta hän voi olla myös pakkina tarvittaessa. Jos hän pelaa pakkina, niin hän tulee järjestämään paljon maalipaikkoja ja kyllä sen pitää olla todella taitava hyökkääjä, joka menee hänestä ohi, mikäli Tommi on pakkina, Pires juttelee.

– Jatkamme joukkueen rakentamista samalla tavalla kuin tähänkin asti. Tuodaan tänne hyviä pelaajia, jotka tunnemme entuudestaan ja tiedämme, että he voivat auttaa meitä. Tommilla on riittävästi kokemusta tähän sarjaan, hän jatkaa.

Tommi Siekkinen on Oulun Palloseuran 11 sopimuspelaaja.

Tommi Siekkinen
Hyökkääjä
28.3.1989, Oulu

Aiemmat seurat:
2012-2013: PS Kemi
2011: IFK Luleå
2010: PS Kemi
2006-2009: AC Oulu
2005-2006: OLS

Kommentoi