Lehtitarjoukset

AC Oulun Mäkelä ja Pennanen mukana Suomen voitossa

09.01.2011 | Aihealue: Juniorit, Pääuutinen

Nuoret oululaispelaajat Joni Mäkelä ja Juhani Pennanen olivat mukana Suomen alle 18-vuotiaiden jalkapallomaajoukkueessa, joka ylsi komeaan turnausvoittoon Pietarissa pelatussa perinteikkäässä Valentin Granatkin Memorial -turnauksessa.

Sekä Mäkelä että maalivahti Pennanen saivat vahvasti vastuuta päävalmentaja Mika Laurikaiselta. Pennanen oli Suomen maalilla kolmessa ottelussa ja torjui kaksi nollapeliä. Mäkelä puolestaan pelasi Suomen keskikentällä jokaisessa neljässä ottelussa ja iski Italiaa vastaan yhden maalinkin.

Suomi pelasi turnauksessa 3-3-tasapelin Venäjän kanssa, voitti Italian 3-0, pelasi Latvian kanssa 0-0-tasapelin ja päätti turnauksen sunnuntaina 2-0-finaalivoittoon Kiinasta.

– Oli ihan uskomaton turnaus ja mahtava esitys tältä joukkueelta. Viime vuonna 1992 syntyneiden joukkue taisi jäädä tässä turnauksessa viimeiseksi, joten sekin kertoo, että tämä oli huippusaavutus meiltä, Venäjältä tavoitettu Mäkelä hehkutti.

– Ihan tyytyväinen olen omiinkiin otteisiini. Nämä olivat aika kovatempoisia matseja, mutta hyvin kyllä pelasimme joukkueena, totesi Mäkelä.

Kaksikko liittyy ensi viikolla AC Oulun harjoitusvahvuuteen mukaan.

Yksi kommentti
Kommentoi »

  1. Loistavaa! Kehittyneen oululaisen juniorityön tuloksia alkaa jo tulla esiin. Onnea ja kiitos pojille sekä heitä valmentaneille!

Kommentoi