Lehtitarjoukset

Elina Vammavaarasta OPS-jp:n markkinointipäällikkö

08.12.2010 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Oulun Palloseura-jp on tehnyt manageri Miika Juntusen sanoin päävalmentajan jälkeen seuran tärkeimmän rekrytoinnin. 25 hakijan joukosta OPS-jp:n markkinointipäälliköksi seuloutui monissa liemissä keitetty Elina Vammavaara. Hän on toiminut yrittäjänä vuodesta 2005 lähtien kansainväliseen liiketoimintakonsultointiin erikoistuneessa InnoConnections -yrityksessä. Tämän ohella hän on ollut neljä vuotta Oulun Yrittäjät ry:n varapuheenjohtajana ja tiedottajana, joten kontaktit paikallisiin yrityksiin ovat läheiset.

– Olen yrittäjä, joka on ollut monessa mukana ulkomaita myöten, joten en säikähdä ihan pienestä. Olen myynyt ja markkinoinut todella montaa asiaa sekä ollut esimiehenä ja johtajana, mutta tulen silti täysin urheilun ulkopuolelta. Tuon mukanani uutta näkemystä, omat toimintatapani ja valtaisan suhdeverkoston, Vammavaaraa kertoo.

Koulutukseltaan hän on yhteiskuntatieteiden maisteri. Vammavaara on toiminut myös aikuiskouluttajana muun muassa markkinoinnin sekä liiketoiminnan ja yrittäjyyden kursseilla. Hän kuuluu Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien hallitukseen sekä Suomen Yrittäjien Nuorten Yrittäjien valiokuntaan. Lisäksi hän kuuluu Oulun kaupungin liikelaitosten johtokuntaan.

– Tuon vauhtia tekemiseen ja minulla on kovat odotuksen tästä. OPS on valmis brändi, joten sen pohjalta on hyvä lähteä kehittämään toimintaa, kun tuote on kunnossa. Haluan olla mukana siinä nousussa, mikä seurassa on, hän jatkaa.

Miika Juntusen mukaan Vammavaara tulee toimimaan hänen oikeana kätenään seuran talouden kunnossapidossa.

– Yli kaksi vuotta olemme etsineet tehtävään luotettavaa, sitoutuvaa ja intohimoista henkilöä. Nyt uskon sen löytyneen. Ratkaisussa painoi se, että Elinalla on suorat kontaktit Oulun yrityselämään ja oma intuitioni sanoi heti ensimmäisessä haastattelussa, että hän on oikea henkilö. Meillä on edessä isoja haasteita harjoitushallin ja liiganousuun tähtäävän joukkueen budjetin kasaamisessa. Meidän organisaation oli yksinkertaisesti pakko laajentua, sillä minun työaika ei enää riitä kaikkeen, OPS-manageri taustoitti.

Kommentoi