Lehtitarjoukset

Kesän 2013 jalkapalloleirit Oulussa ja muualla Suomessa

07.05.2011 | Aihealue: Suurennuslasin alla

Tulevana kesänä Oulu isännöi monia jalkapallon ystäviä kiinnostavia tapahtumia, niin nuorille kuin varttuneemmillekin pelaajille. Tänä kesänä kiinnostavia jalkapalloleirejä löytyy miltei joka seurasta ympäri Suomen.

Professional Road Show 2013

Nuorille 03-98 syntyneille, tavoitteellisille pelaajille järjestetään Oulussa su-ma 21.-22.7.2013 Heinäpään nurmikentillä järjestettävän jalkapalloleirin, valmentajina toimivat UEFA Pro ja A-valmentajat suoraan Espanjasta sekä maalivahtivalmennukseen erikoistunut valmentaja.  Leiri on avoin kaikille huipulle tähtääville pelaajille, seurasta riippumatta. Osallistumismaksu on 220€, sisältäen harjoitusten, luentojen ja välipalojen lisäksi Macron harjoituspaidan, shortsit, sukat, collaripuvun ja pallon. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös valmentajille suunnattu seminaari, jossa on mahdollista kuulla jalkapallon ja valmentamisen uusimmat tuulet. Mukaan tapahtumaan otetaan 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta, hintaa tapahtumalla on 50€.

Leirejä ympäri Suomen

Oulun lisäksi, ympäri suomea järjestetään runsaasti jalkapallonleirejä sekä -kouluja. Etelä-Suomessa uudellamaan piiri järjestää monta leiriä, joista suurin osa on suunnattu nuorille pelaajille.  Kesäkuussa järjestettävä PUMA-leiri,  on suunnattu 1999–2005 vuonna syntyneille junioreille. Leiriin kuuluu majoitus, ruokailut ja ohjaus sekä varustepaketti.  Uudenmaan piiri järjestää myös F.U.N-leirin, joka on suunnattu 1999-2005 vuonna syntyneille tytöille,lisäksi piiri organisoi sekä maalivahtileirin että  VAPARI-leirin, jotka ovat molemmat on suunnattuna samanikäisille pojille,  sisällöltään kaikki leirit on vastaavat PUMA-leiriä.

Näiden esimerkkien lisäksi kiinnostavia jalkapalloleirejä löytyykin ympäri Suomen, leiriä harkitsevan kannattaa ottaa yhteyttä suoraan paikalliseen seuraan sillä likimain jokainen seura järjestää leirejä, etenkin nuorille ikäluokille. Kotipaikkakunnan ulkopuolella järjestäviin leireihin voi taas tutustua esimerkiksi Palloliiton-nettisivujen kautta, sivusto listaa maakunnittain jalkapallopiirit ja niiden järjestämät tapahtumat.  Leirejä löytyy niin aloittelijoille kuin kehittyneille pelaajille.  Kesä onkin ehdottomasti, sään suosiessa, paras ajankohta leirille. Sateisina päivinä voi pelitaitojaan hioa esimerkiksi internetin online casinoissa, kuten www.gamingclub.com/fi tai inspiroitua suomen A-maajoukkueen taistelusta MM-paikasta ensi kesänä Riossa, joko paikan päältä tai kotikatsomosta. Seuraavan kerran huuhkajat taistelevat MM-paikasta 7.6. Helsingin olympiastadionilla, jolloin vastaan astelee Valko-Venäjä, lippuja tapahtumaan on vielä muutama jäljellä. Jos paikalle haluaa kannattaakin toimia nopeasti, sillä Espanja-pelin liput myyntiin loppuun vain seitsemässä minuutissa. Huuhkajien vahvat otteet ja erityisesti tasapeli Espanjaa vastaan tulee varmasti näkymään myös jalkapalloleirien osallistujamäärissä. Tänä kesänä pikkuhuuhkajia nähdään toivottavasti pelikentillä entistä enemmän.

Kommentoi