Lehtitarjoukset

OLS-junnuja maajoukkueisiin

07.03.2012 | Aihealue: Juniorit, Pääuutinen

Petteri Pietola ja Akseli Kalermo on valittin edustamaan Suomea nuorten U16 ja U15 maajoukkueisiin. Pietola edustaa Suomea parhaillaan pelattavassa neljän maan turnauksessa Belgiassa, jossa Suomi kohtaa isäntämaa Belgian lisäksi Slovakian ja Ukrainan. Kalermo puolestaan ottaa osaa maaliskuun 20. ja 22. päivä pelattavaan kaksoismaaotteluun Slovakiaa vastaan. Molemmat pelaajat kuuluvat OLS:n B-juniorijoukkueeseen.

”Hienoa, että Suomen Palloliitossakin huomataan oululaisen juniorityön kehittyminen. Pojat ovat tehneet paljon työtä treeneissä ja omalla ajalla ja kutsu maajoukkueeseen on ensimmäinen palkinto tehdystä työstä. Pelkkä osallistuminen ei kuitenkaan riitä vaan näissä peleissä pelaajien on noustava uudelle tasolle ja todella näytettävä kuinka paljon he osaavat ja uskaltavat. Täytyy muistaa se, että nämä maajoukkuekutsut ovat vain yksi välitavoite matkalla kohti miesten pelejä ja mahdollista tulevaa ammattilaisuutta.  Erittäin hienoa on se, että maajoukkueeseen on mahdollista päästä pohjois-suomalaisella osaamisella ja seurana uskomme vahvasti siihen, että  kutsujen määrä tulee nousemaan merkittävästi.” OLS:n valmennuspäällikkö Antti Pehkonen toteaa.

2 kommentit
Kommentoi »

  1. Intohimoisena ja uteliaana kestävyysjuoksijana kysyisin,että onko Akseli Timo-Pekka Kalermon poika? Kasvattajaseuran mukaan näin voisi olla?.

  2. Kyllä on.

Kommentoi