Lehtitarjoukset

Luottopuolustaja Iiro Vandell jatkaa OPS:ssa

06.11.2012 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Oululaispuolustaja Iiro Vandell (25) aloittaa jo viidennen peräkkäisen kautensa Oulun Palloseurassa. Vandell ja OPS ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen.

– Nyt jäädään odottelemaan mielenkiinnolla, ketkä muut tekevät sopimuksen. Varmasti hyvä joukkue tulee taas kasaan.

– Ensi kaudella tarvitaan tasaisuutta, jos haluamme olla kärkipäässä. Pelataan samalla tavalla koko kausi kuin nyt lopetimme. Tasaisuus takaa sen, että on hyvät mahdollisuudet menestyä. Loppu on pienestä kiinni, oletko ykkönen vai kakkonen, mutta hyvät joukkueet pelaavat tasaisen hyvin koko kauden.

Pitkään Palloseurassa viihtyneen laitapakin kohdalla ei lue enää ”nuori lupaus”, vaan Vandell lukeutuu joukkueensa luottopelaajiin. Ykkösen otteluita hänellä on takana kolmen kauden ajalta 69 kappaletta.

– Nuori lupaus on ole koskaan ollutkaan, hän naurahtaa.

Vandellin talveen kuuluu tuttuun tapaan futsalia SM-sarjassa pelaavassa Tervareissa. Viime kauden pronssijoukkue aikoo kirkastaa mitalinsa kultaisiksi tällä kaudella.

– Olen kokenut futsalin positiivisena asiana ja Luiz (Antonio) on antanut mahdollisuuden pelata myös kevään pelejä. Siinä tulee oltua paljon pallon kanssa ja sitä kautta pallovarmuus ja liike kehittyvät. Se isoin asia siinä on se, että saa talvellakin kovia pelejä ja rutiinia.

Iiro Vandell
Puolustaja
3.4.1987, Oulu

Aiemmat seurat:
2012: Oulun Palloseura
2011: Oulun Palloseura
2010: Oulun Palloseura
2009: Oulun Palloseura
2008: Tervarit
2007: Tervarit
2006: Tervarit

Kommentoi