Lehtitarjoukset

AC Oulu perustaa A-juniorijoukkueen – valmentajahaku avattu

03.11.2015 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulun junioritoiminta käynnistyy A-juniorijoukkueella. Joukkue etsii valmentajaa avoimella haulla. AC Oulun A-juniorit pelaa tammikuussa alkavalla kaudella suurella todennäköisyydellä SM-karsintasarjassa. Sarjapaikan siunaa lopullisesti Suomen Palloliitto marraskuun aikana. Sarjapaikka on mahdollista saada OLS:n B-nuorten viime kauden menestyksen perusteella. Syksyn aikana yksityiskohtia ja yhteistyötä on hierottu hyvässä yhteisymmärryksessä OLS:n ja alueen muiden seurojen kanssa.

– Oulussa ja lähiseudulla tehdään hyvää juniorityötä. Ongelma viime vuosina on ollut pelaajaputken katkeaminen B-junioreiden ja edustusjoukkueen välillä. Nyt perustettava A-juniorit tulee olemaan erittäin tärkeä palanen pelaajakehityksessä. Keskustelut kaikkien seurojen kanssa on käyty todella hyvässä hengessä, AC Oulun seurajohtaja Juho Meriläinen kertoo.

– Hienoa, että olemme saamassa puuttuvan palasen pelaajaputken yläpäähän. A-nuoret ovat haastava ikäluokka monellakin tapaa, mutta toivottavasti saamme tällä seurojen välisellä yhteistyöllä kuvion toimimaan kaikkia osapuolia ja ennen kaikkea pelaajia hyödyttävällä tavalla, OLS:n valmennuspäällikkö Antti Pehkonen pohtii.

Valmentajahaku päättyy 15.11.2015. Vapaamuotoiset hakemukset pyydetään toimittamaan sähköpostitse osoitteeseen acoulu@acoulu.fi.

4 kommentit
Kommentoi »

  1. Liekö kukako hakkee valmentajaksi.

  2. valitkaa joku täyspäinen ja ei enää näitä samoja naamoja joilla ei ole muuta annettavaa kuin oma suuri ego niin siitä joukkuehommasta voi jopa tulla jotakin. EIKÄ KALJASIEPPOA,

  3. tyhjästä huono nyhjästä

  4. kalevasta luettuna persiilleen men man

Kommentoi