Lehtitarjoukset

AC Oulu ja Rauno Ojanen allekirjoittivat päävalmentajasopimuksen

03.10.2012 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

AC Oulu ja Rauno Ojanen ovat allekirjoittaneet päävalmentajasopimuksen. Sopimus pitää Ojasen laivastonsinisten peräsimessä kauden 2013 ajan, sisältäen lisäksi option kaudesta 2014. 47-vuotias Ojanen on kuulunut AC Oulun valmennusorganisaatioon apuvalmentajan roolissa kaudesta 2011 lähtien. Jo kuluvalla kaudella Ojanen otti päävalmentajan viitan harteilleen Juha Malisen siirryttyä syyskuussa FC Hakan peräsimeen. Luonnollisen jatkumon päätteeksi AC Oulu ja Ojanen löysivät yhteisen sävelen varsin helposti.

– ”Rane” oli luonnollinen valinta päävalmentajaksi. Hän on kunnianhimoinen ja haluaa varmasti kehittyä ja näyttää kyntensä myös päävalmentajana. Suomessa on vain kourallinen valmentajia, jotka ovat meidän peli-, harjoittelu- ja pelaajakasvatusajatuksen ytimessä ja Rane on yksi heistä, AC Oulun urheilutoimenjohtaja Mika Nurmela kertoo.

Vuonna 1991 Tervarit-junioreissa alkaneella juniorivalmentajaurallaan Ojanen on tehnyt kovaa jälkeä – siitä osoituksena valinta Suomen Palloliiton vuoden juniorivalmentajaksi vuonna 2010. Vaativaksi valmentajaksi, mutta nöyräksi oppijaksi itseään kuvaileva Ojanen ottaa paikan vastaan innolla ja kovin odotuksin.

– Haluan kehittyä valmentajana ja uskon, että omat rajani eivät ole tulleet vielä vastaan. Aion tuoda joukkueeseen lisää kokonaisvaltaista ja yksilökeskeistä valmentamista. Taktisen, teknisen ja fyysisen harjoittelun rinnalle tuodaan lisää myös henkistä harjoittelua ja valmennusta, Ojanen aloittaa.

– Urheilullisuus ja vaatimustaso tulee korostumaan – nyt joukkueeseen on päässyt liian helpolla ja siellä on myös pysytty liian helpolla. Vaadin pelaajilta paljon, mutta olen vain auttamassa heitä eteenpäin urillaan. Tähän kun lisätään vahva tiimityö pelaajien, taustojen ja seuran kesken, uskon että menestymme hyvin myös joukkueena, Ojanen jatkaa.

– Peliajatus ei tule muuttumaan, mutta tuon mukanani tietysti omat lisämausteet, Ojanen lupaa.

8 kommentit
Kommentoi »

  1. Onnittelut Ranelle!

  2. ei kestä pitkään tämä sopimus

  3. voi esko ,esko

  4. Valitettavasti taitaa mennä niin kuin Esko sanoo, että ensi vuonna maksetaan kahdelle valmentajalle palkkaa ja kirstun pohjasta mennään jo läpi.

  5. voi voi myös Eskon kaksoisnikki

  6. Saapas nährä toteutuuko jonkun harras toive.:).. Esko ynm

  7. Joo näin käy. Miguli myhäilee jo. Halli valmiina ja kohta seuratalo. Bravoo Miika !!!

  8. Taasko se halli on jo ”valmiina”?

Kommentoi