Lehtitarjoukset

Joni Lämsälle pitkä sopimus OPS:aan

03.02.2013 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Oulun Palloseura on kiinnittänyt omista junioreistaan lahjakkaan keskikenttäpelaaja Joni Lämsän (16) kolmevuotisella sopimuksella edustusjoukkueeseen. Eilen 16 vuotta täyttänyt oululainen on harjoitellut talven aikana edustusjoukkueen sekä OPS:n A- ja B-junioreiden joukkueissa. Lämsä debytoi miesten mukana viime viikonvaihteessa harjoitusottelussa Haukiputaan Palloa vastaan ja iski heti yhden maali ja antoi syötön.

– Olen seurannut häntä paljon jo viime vuonna. Hänellä on edessään hyvä tulevaisuuden jalkapalloilijana, jos kentän ulkopuoliset asiat pysyvät kunnossa ja nöyryys ja onni ovat mukana hänen urallaan. Jalkapallotaitojen puolesta hänestä voi tulla hyvä kymppipaikan pelaaja, sillä hän on taitava ja hänellä on hyvä pelikäsitys. Opetetaan hänelle tänä vuonna paljon asioita kentällä ja annetaan neuvoja myös jalkapalloilijan elämästä kentän ulkopuolella. Harjoituksen kautta lähdemme kehittämään häntä, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio suunnittelee.

Pallovarma ja taitava oululainen on päässyt haistelemaan myös poikien maajoukkueympyröitä. Lämsä oli viime kesänä mukana Suomen alle 16-vuotiaiden maajoukkueen testiryhmässä.

– Tavoitteenani on nousta OPS:n avauskokoonpanoon. Miesten mukana treenaaminen on tuntunut todella hyvältä ja olisi tietysti hienoa päästä pelaamaan Ykkösen otteluita, Lämsä juttelee.

Kastellin yläasteen ysiluokan keväällä päättävä Lämsä tähtää peruskoulun jälkeen Kastellin urheilulukioon, missä on tunnetusti hyvät mahdollisuudet yhdistää jalkapallo koulun kanssa.

Joni Lämsä
Keskikenttä
31.1.1997, Oulu

Kommentoi