Lehtitarjoukset

AC Oulun Ykkösen lisenssille vahvistus

03.02.2012 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Ykkösen lisenssikomitea myönsi 20.1.2012 pitämässään kokouksessa AC Oululle Ykkösen lisenssin ehdollisena. AC Oulun toimitettua vaaditut asiakirjat Palloliitolle, lisenssikomitea poisti yksimielisesti ehdollisuuden 3.2.2012.

– Sovimme lisenssikomitean kanssa, että toimitamme välitilinpäätöksen sijasta täysin valmiin vuoden 2011 tilinpäätöksen, jotta he saisivat tarkan selvyyden AC Oulu Oy:n edellisestä tilikaudesta ja tämän hetkisestä taloustilanteesta. Valmiit asiapaperit toimitettiin tiistaina ja tänään perjantaina saimme asiakirjoille täyden hyväksynnän, joten lisenssin ehdollisuus poistui, AC Oulu Oy:n toimitusjohtaja Petteri Haapala selvittää.

– Toimenpide viivästytti lopullista lisenssipäätöstä kahdella viikolla, mutta saimme tässä ajassa asiat ajan tasalle. Enää ei tarvitse katsoa taaksepäin, vaan voimme positiivisin mielin keskittyä tulevaisuuteen. Yhteistyö Palloliiton kanssa oli avointa ja keräsi kiitosta molemmilta osapuolilta, Haapala kiittelee.

AC Oulu voi ylpeänä esitellä joukkuettaan – 14:sta sopimuspelaajasta peräti 12 on Oulun alueen omaa pelaajaa ja loput kaksi ovat Rovaniemeltä. Lisäksi loput harjoitusringin pelaajat ovat kaikki oululaisia tai alueen pelaajia. Myös kaikki taustahenkilöstöön kuuluvat ovat oululaisia tai Oulussa pitkään vaikuttaneita jalkapalloihmisiä.

– Tässä joukkueessa on sitä, mitä ihmiset ovat aina halunneet – oululaista nuorta ja kokenutta osaamista. Toivomme, että alueen yritykset ja yksityiset ihmiset ovat kanssamme tukemassa etenkin nuorten tietä kohti kansallista ja kansainvälistä huippua. Viesti, jota olemme saaneet ympäriltä, on ollut erittäin positiivista, Haapala lopettaa.

6 kommentit
Kommentoi »

  1. Suuri uutinen ku saa väliaikaisen luvan pelata harjoitusotteluita 3 divisiooonan jengejä vastaan?!

  2. Ompas katkera kirjoittelija edellinen.Onnea sulle elämääsi..

  3. Hyvä että pelejä on,toisin kuin eräällä naapuriseuralla.Niin tosiaan,eihän siellä ole vielä pelaajia.

  4. ja kupuun tuli ruottin 2 divarin joukkueelata. tyypillistä ottelu selostusta / nocoommeents ac:n sivuilla — manjana. Voi hyvinki olla: onnistuimme tänään toteuttamaan omaa pelitapaamme. varsinkin nuoret pelaajamme onnistuivat erinomaisesti. olimme tänään tehottomia maalinedustalla. harmittaa viime hetken maali jonka Alta sai.

  5. missä maalinedustalla? Ac siirteli palloa keskialueella, tais olla yks laukaus maalia kohtia 90 min aikana

  6. Aivan.Varmaan pallonpito prosentti 70-80 ac.lle.Prosentit vaarattomalla alueella.

Kommentoi