Lehtitarjoukset

Maalivahdit Koponen ja Keskinen jatkavat OPS:ssa

03.01.2014 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Oulun Palloseura suuntaa katseensa ensi keväänä starttaavaan Kakkoseen sillä mielin, että perinteinen OPS palaa nopeasti takaisin Ykköseen. Viime kaudella joukkueen parhaimmistoon kuuluneet maalivahdit Juhani Koponen (26) ja Juho Keskinen (30) jatkavat seurassa myös ensi kaudella.

– On tärkeää, että joukkueen kapteeni (Juhani Koponen) antoi luottamuksensa seuralle ja jatkaa täällä sillä asenteella, että taistelemme heti noususta takaisin Ykköseen. Myös Keskinen oli hyvä viime kaudella. Meillä on nyt kaksi tasavahvaa maalivahtia ja uskallan sanoa, että he ovat Kakkosen parhaat maalivahdit kaikki lohkot huomioiden, OPS:n manageri Miika Juntunen kertoo.

Koposelle tuleva kausi on jo neljäs peräkkäinen OPS-nutussa.

– Tässä tulee nyt Kakkosen kausi väliin, mutta tavoitteeni ovat edelleen paljon suuremmat kuin mies itse. Ei olisi järkevää lähteä pelaamaan ollenkaan, ellei tavoitteena olisi voittaa koko sarja, nousta takaisin Ykköseen ja päästä taas eteenpäin uralla, Koponen asettelee.

Myös Keskinen haluaa olla nostamassa Palloseuraa takaisin Ykköseen.

– Yksi ja ainoa tavoite on se, että OPS nousee takaisin Ykköseen. Tykkäsin jo viime kaudella todella paljon OPS-hallissa treenaamisesta ja se on myös yksi iso tekijä, miksi haluan jatkaa täällä. Siellä jaksaa painaa pitkän talven ja varsinkin maalivahdin vanhat polvet ja nivelet tykkäävät hallin alustasta, Keskinen mainitsee.

OPS-paidassa uriensa ensimmäiset Ykkösen ottelut pelanneet oululaisnuoret Joni Lämsä (16), Yannick Venadiambu (18), Joonas Pekkala (19) ja Eelis Koskinen (19) jatkavat niin ikään Oulun Palloseurassa. OPS neuvottelee parhaillaan ensi kauden päävalmentajasta sekä viimevuotisen pelaajarungon kanssa.

Kommentoi