Lehtitarjoukset

Pekka Räisänen jatkaa OPS:n alakerran johtajana

02.11.2012 | Aihealue: Miehet, Pääuutinen

Haukiputaalaislähtöinen Pekka Räisänen (30) jatkaa Oulun Palloseuran puolustuksessa 1 + 1 mallisella sopimuksella. Hän viihtyy parhaiten topparina tai keskikentän pohjapelaajana.

– Nyt on hetki vedetty happea ja aletaan olla valmiina taas seuraavaan kauteen. Itseltäni odotan urani parasta kautta. Minulla on aina ollut tavoitteena hyvä ja tasainen kausi ja niin se on nytkin. Tulosurheilusta kun on kysymys, niin silloin pitää aina pyrkiä parempaan.

Räisänen tuo olemuksellaan rauhallisuutta, varmuutta ja kovia otteita Palloseuran puolustukseen. HauPa-kasvatti tuo joukkueeseen myös sitä kuuluisaa ”kokemusta”.

– Kokemus on sitä, kun on jo sen verran pelejä takana, että pystyy omalla esimerkillä johtamaan peliä ja auttamaan nuorempia. Se on myös sitä, että on parhaimmillaan kovissa peleissä ja niihin sitä syttyy erityisesti. Ei ”tärrää” enää pelien takia, kun on jo sen verran uraa takana.

OPS:n viime kaudesta Räisänen löytää paljon siementä myös tulevaan. Suurimman miinuksen hän antaa epätasaisuudesta.

– Kausi oli epätasainen. Aloitimme mukavasti ja odotus oli, että suunta olisi ylöspäin, mutta siinä kävikin päinvastoin ja mentiin alas ja jyrkästi. Loppukausi näytti, että joukkueessa on potentiaalia, sillä olimme syksyn paras joukkue. Odotan, että meillä on vähintään samanlainen – jopa kovempi – nippu ensi kaudella kuin, millä nyt lopetimme. Tarvitaan myös laajempi rinki, kun tavoitteena on nousta liigaan, hän näkee.

Pekka Räisänen
Puolustaja
14.9.1982, Haukipudas

Aiemmat seurat:
2012: Oulun Palloseura
2011: Haukiputaan Pallo
2010: Haukiputaan Pallo
2009: Tornion Pallo-47
2008: Tampereen Pallo-Veikot
2007: Tampereen Pallo-Veikot
2006: Tornion Pallo-47
2005: Tornion Pallo-47
2004: Kajaanin Haka
2003: Kajaanin Haka
2002: Haukiputaan Pallo

Kommentoi