Lehtitarjoukset

Juuso Kemppainen Oulun Palloseuraan pitkällä sopimuksella

02.03.2012 | Aihealue: Miehet

Vasta 15-vuotias jalkapallolahjakkuus Juuso Kemppainen nousee Oulun Palloseuran B-junioreista edustusjoukkueeseen kolmevuotisella sopimuksella. Kemppainen on ensimmäinen pelaaja, joka kiinnitetään miesten joukkueeseen pitkällä sopimuksella Oulun Palloseuraan toissa vuonna perustetuista omista junioreista.

– Hän on lahjakas poika. Tämä on hänelle iso askel eteenpäin ja minä haluan auttaa ja neuvoa häntä, miten hänellä on mahdollisuus mennä pitkälle tässä lajissa. Siihen tarvitaan myös onnea, mutta ennen kaikkea hänen pitää olla nyt itse valmis tekemään kovasti töitä sekä muistaa säilyttää nöyryys, OPS:n päävalmentaja Luiz Antonio ohjeistaa.

Oikean laitahyökkääjän paikalla parhaiten viihtyvä Kemppainen on Antonion mukaan nopea ja rohkeasti yksi vastaan yksi -tilanteissa haastava pelaaja. Kastellin urheilulukioon tähtäävä Kemppainen lähtee ennen kaikkea hakemaan peliaikaa tulevana kesänä.

– Edustusjoukkue on hyvä paikka kehittyä hyvässä valmennuksessa. Tavoitteenani on raapia mahdollisimman paljon peliaikaa ja kehittyä pelaajana. Jos peliaikaa ei ala tulemaan Ykkösen peleissä, niin silloin voin käydä pelaamassa joko B- tai A-junioreissa, Kemppainen suunnittelee.

Yksi kommentti
Kommentoi »

  1. KUNINGAS <3

Kommentoi